ESCOLA

Què ens diferencia

L’alumnat que accedeix a la nostra escola ha de fer una prova d’accés.

Ser l’únic centre integrat d’ensenyaments artístics de Catalunya comporta transformar la vida educativa del centre i a afrontar els reptes del sistema educatiu.

Què volem dir amb això?
Despertem i fem créixer el talent a tot el nostre alumnat.

Treballem per a potenciar el millor de cada alumne per assolir l’excel·lència, ja sigui tocant un instrument, ballant una coreografia o desenvolupant els diferents aprenentatges.

Quan els alumnes accedeixen als primers cursos de primària, el seu cervell té una gran capacitat de desenvolupament.

Per aquest motiu, treballem la creativitat, la música, la dansa, perquè els dona les eines que els permet tenir unes bones habilitats socials i comunicatives i desenvolupar uns valors que els permetrà tenir uns bons resultats acadèmics i personals.

La doble escolaritat que s’ofereix al centre (música/dansa i ensenyaments ordinaris) els fa multicompetencials, els ajuda a obtenir uns bons resultats acadèmics i estar preparats per afrontar el futur amb èxit.

Oferim un major acompanyament i atenció individualitzada amb la doble tutoria. Tots els alumnes del centre tenen un tutor d’ensenyaments ordinaris i un tutor d’ensenyaments artístics (de música o dansa). Això ens permet un coneixement holístic de l’alumne/a que afavoreix la seva evolució i aprenentatge.

Educació a temps complet (360), connectat al món (convenis, Erasmus i mobplan).